11 månader

Nu så är det mindre än 1 månad kvar till våran älskade son fyller 1 år......helt sjukt vad tiden gått fort :)
Men denna månad har han böjat ta tag i talet mer och babblar på som bara den om dagarna och man förstår lite av de han försöker säga :)
Han har inte fokuserat så jätte mycket på att gå men han gör det dagligen mestadels men kryper också fortfarande, hans balans börjar bli betydligt bättre och går runt någonting när det ligger i vägen :)
Han klappar (gjort ca 2 mån), spelar på munnen, slår på knäna, dansar (dock gjort ett par månader) och skakar på huvudet (samma här). Han älskar musik och tar tillfället i akt att dansa och göra rörelser när det kommer en låt med gung ;)
Han börjar känna igen några låtar från bla öf med rörelser som han ibland är med och gör, jätte kul! :D
Han är fortfarande en matglad liten pojke med stor aptit när han väl vill men han haft en svacka de senaste dagarna då han knappt velat äta MEN anledningen såg vi igår.....tand nr 7 är påväg :)
Han tar varje tillfälle i akt att klättra i soffan och kan även gå ner själv, har också börjat lyssna när man säger åt han att sitta ner i soffan eller gå ner. Han har också (hör och häpna) börjat lämna katten ifred! Visst är hon intressant fortfarande, speciellt när hon ligger i Antes eller mitt knä eller när hon är uppe o går samt när hon äter men han har börjat visa respekt och ignonera henne helt enkelt. Så förhoppningsvis kan dom två komma bra överens snart :)
 
De var lite om vårat yrväder just nu, har jag missat nåt så uppdateras de ;)
Nästa gång blir han 1....sjuuuuukt!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: