v. 29 (28+0)

(Ursäkta min sambos snygga shorts men jag orkade inte dra på mig tighta leggings i värmen men ska erkänna att detta blev minst lika varmt.....lever i mina 2 klänningar just nu när temperaturerna är som dom är!) ;)

Äntligen vecka 29 och tredje o sista triemestern är här! Lyckorus för i denna tropiska värme som Sverige fått så är de det enda positiva just nu, om dagarna är jag annars super varm, svettas och är till o från yr. Sen så känner jag av foglossningar när jag går upp och ner i trappan VARJE gång trots bälte så det lär jag nog få leva med till bebis kommer men annars har de lugnat sig lite tack o lov. Ryggontet har övergått till mestadels ont vid svanskotan och ner och imorrse var de ondare än någonsin så när jag somnade om när Ante gått till jobbet så hämtade jag ammningskudden och la den mellan benen och när jag vaknade lite senare så var värken borta! Helt otroligt att de funkar, behövde aldrig kudde med Theo men vet att de hjälpt många och från o med nu så sover jag med den och så hoppas vi att värken försvinner för gott nu :)
Bebis är nu ca 37 cm lång och väger ca 1.2 kg (gravid appen) ♥

Följer ni mig på instagram? Om inte så finns jag där under namnet Emmaliiv, bla la jag i veckan upp ett klipp med Theodor om bebis!  :)
Me & My 6 Baby Dolls
2014-07-29 @ 10:03:16
URL: http://mybabydolls.se

Vilken härlig mage du har! Förstår att det måste vara lite tungt nu med denna klibbiga hetta!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: