Stora killen!

Under dessa veckor som jag nu börjat blogga lite mera så har jag helt glömt bort att uppdatera er om Theodor och hans utveckling. Han är en otroligt pratglad kille som nu börjat sätta ihop 3 ords meningar och försöker verkligen lära sig nya ord hela tiden och är jättenyfiken på de, han kan peka på kroppen och säge de flesta och vanligaste kroppsdelarna såsom händer, fötter, mage, kinder, näsa, mun mm.
Han är envis och ska göra precis som oss....framför allt sin pappa. Har börjat mer och mer vilja försöka själv som att ta på sig skor, kläder och stänga lådor mm och säger oftast då "Theo kan", stora killen som älskar att hjälpa till och gör oftast de vi ber honom om som att slänga i papperskorgen mm.
Han älskar att mysa, pussas och bara vara nära, vill mycket gärna att man sitter i soffan med honom men kan såklart sitta själv också. Leka med bilar, sin kulbana och duplot är nog de som händer mest här hemma just nu men hans stora kärlek är hans gosedjur och har varit väldigt länge nu. :)
Sen att titta på film är något han älskar, förut kunde han knappt sitta still 10 minuter men nu kan han sitta en hel film och har haft många favoriter sen i julas, så som Dumma mig 1 o 2, Röjar Ralf, Bolt, Kalle, Musse och Långben som de Tre Musketörerna och nu är de Toy Story 1 o 2.....får se vad nästa period blir ;)
Sover inte middag längre sen ca 2 års dagen men kan ta en tupplur lite då och då, idag är en sån dag då han just nu ligger och sover ^^

I övrigt är han helt underbar, go, snäll kille som inte tvekar att säga hej till de flesta han möter i trappuppgången eller på gatan ♥

 
Så mycket kärlek de finns i ett barn är helt otroligt, vad vi älskar dig Theodor Andréas ♥
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: