Sommar

Hej på er, insåg nyss att det är över 1 månad sen jag bloggade....tiden springer iväg när man har en del att stå i. Har inte känt varken ork eller lust att skriva och mycket har med flytten att göra man nu det klart och lugnet börjar lägga sig....skönt! Vi trivs i nya lägenheten och både sonen och katten har vant sig fort! :)
Flytten gick för övrigt bra och vi har bott här i snart 1 vecka, spenderade hela lördagen med svärmor i gamla lägenheten och flyttstädade...tog tid men nöjda var vi när allt var klart och det blev godkänt i måndags och då lämnades även nycklarna in! 
Det har varit till och från sol och regn nu i Maj och så har vi ju hunnit övergå till sommarmånaden Juni, än så länge soliga och sköna dagar men dock lite mycket kalla vindar som jag hoppas försvinner snart.
Jag har hunnit fylla 21 den 18:e Maj och firades av nära och kära den dagen, även en Eurovisionkväll hemma hos oss med svärmor, Micke, Linnéa och Stefan den dagen då Danmark tog hem segern! :)
Mycket lek med Jenny och Moa har det blivit både i regn och sol, super mysigt och kommer verkligen sakna att ha dom nära då dom flyttar till Fingspång 1 Juli...usch så troligt det kommer bli men ska försöka ses så ofta som möjligt! :)
På BVC var vi tisdags förra veckan den 28:e Maj och guldklimpen växer och blir större, vägde nu 13.19 kg och är 83 cm lång. ♥
Även morsdag har varit och min älskade sambo överraskade mig med bio i fredags som morsdag present, bara han och jag skulle se baksmällan 3 medans Theo fick vara hos sin farmor....super mysigt verkligen! Tack älskling ♥
Igår var vi på besök på Theodors dagis och är mer än nöjd, vi fick titta runt och träffa personal och fick mycket information och papper från en av fröknarna Theo kommer ha så just nu känns allt toppen och han verkade trivas trots att han var lite mammig, han börjar med inskolning den 19:e Augusti kl 9.30 :)
 
Nu får ni lite blandade bilder så hörs vi snart igen förhoppningsvis... :)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: