Lever

Jag lever! Har halvsovit i stort sett genom hela dagen, skönt men skit seg i kroppen! Kommer inte göra något vidare inlägg nu utan samlar krafter till imr istället!
Och jo jag sjukanmälde mig och fick en ny tid på fredag vid 9 så hoppas verkligen jag känner mig bättre då!

Sjukanmälan

I morrse vid typ 6 så vaknade jag med vääärldens huvudvärk, kändes som att hela huvudet skulle explodera! Det var bara att pallra sig upp och ta 2 alvedon och sen gå och lägga sig igen men det är inte det lättaste att somna om när det värker så in i helvete, man måste helt enkelt hitta rätt position med huvet som inte gör ont och ja efter ca 30 min gick det (y)
Brukar vakna strax efter 9 men har ignonerat larmet totallt idag och jag vaknade inte förns kvart över 10...oops! Men jag var dödstrött och hade lätt kunnat sova lite till, idag känner jag mig som sagt trött med en envis förkylning! Har funderingar på att sjukanmäla mig till jobbcoahcen för har ingen som helst lust att sitta hos henne och hänga som en trasdocka och snora ca var 10:e minut, vet också att jag knappt kommer lyssna pga att jag är så trött i huvet....men ska tänka på't lite till men troligen stannar jag hemma.
Idag så ska jag inte göra nåt spec, har kollat jobb i 2 dagar nu så ska ta en pause från det och försöka ta det lugnt.

Hoppas ni får en bättre onsdag än mig!

Pause

Tog en pause ifrån allt och tänkte då kolla runt igen...efter en ultraljudsram! Har inte hittat en sån jag vill ha, bara såna med massa färger och krimskrams men NU så har jag hittat den jag letat efter! Billigare är den också ;)

Ram för ultraljudsbild bild 7,5 x 5 cm


Hittade denna på kortirocken.se som egentligen är en sida för doppresenter och liknande men jag ska ha denna! Får prata med älsk så fort han kommer hem från jobbet, är lagom glad just nu :D
Vill så gärna sätta in UL-bilden så att den syns och inte bara ligger i ett kuvert hela tin :)