17+0

17 fulla veckor har gått idag!Inte den bästa bilden men det duger! Man ser iaf att magen växer sakta men säkert ^^
Jag kanske ser stor ut men med tanke på att jag är mullig i vanliga fall så ser jag inte så stor ut i mina ögon!

Men vad händer nu i vecka 18? Jo det kan ni läsa HÄR!

Jag mår relativt bra, halsbränna som vanligt och vikten är densamma fast nu ligger jag vanligtvis över 67kg så snart 1 kg upp ;)
Jag kan fortfarande bli yr när jag står upp för länge så det undviker jag. Jag känner mig piggare och mår bättre :)
Igår så kände jag bebis verkligen på riktigt, jag kände att det "studsade" till i magen + att jag kände första sparken! Inget kan mäta sig med det, åååh mammas älskling! ♥

FREDAG

Åh så härligt, ställer ju alltid mitt mobilalarm på kl 9 varje vardag men ibland är man ju så trött att man stänger av larmet när det ringer och tror att man ska gå upp om 5 minuter men att man snarare somnar om och sover en timma extra....det hände mig idag! Skönt vare men att däremot vakna med huvudvärk kunde jag ju ha varit utan, men men :)
Har precis käkat lunch, kokade potatis och tog det sista av kallsåsen med min mor idag med tillbehör såsom majs och rivna morötter....mums :D
Idag nu i eftermiddag nångång så drar jag till min kärlek och stannar tills imorrn, vi har inte setts på hela veckan så ska bli mys! Längtat så efter honom ♥
Och imorrnkväll så ska jag vara barnvakt åt min lillebror, så det blir väll en tvkväll kan jag tänka mig framför fångarna på fortet och sen en film ;)

Igår så packade jag en kartong men dock la jag inte ner allt pga att det blev liiite tungt, det som är i nu är bla böcker och skolkataloger och ja det väger ju lite! Och jag har ju mer böcker och filmer som ska i men tar upp en till kartong och kör det där i ist! Annars blir det väll omöjligt att bära sen ;)

Nehe nu ska jag nog bara slappa framför datan en stund i väntan på att lillebror ska komma hem från skolan så vi kan ta magbild, har ju gått 17 veckor idag! Så bild kommer senare! Hejsvejs! :)

Handledare

Hejsan! Fick mer o göra idag än jag trodde, åkte ner till AF vid halv 2 ca och gav info om vilken jobbcoach jag har valt osv. Sen så precis när vi var klara så kom en som arbetade där som tydligen var min handledare, vi hälsade och när jag var klar hos den andra så sa hon att jag kunde ta handledarmötet nu om jag hade tid så fick vi det gjort och klart man inte missar det tillfället! Slipper jag gå dit en extra gång liksom ;)
Så mitt första möte med min handledare är klart och det känns jätte bra, en jätte trevlig tjej fick jag! :)
Så om ca 1-2 veckor så skulle jag få ett brev från jobbcoachen om ett första möte, blir nog kalas fint det där! Dock gillar jag inte reglerna fortfarande men det får gå för nu!

Nu så har jag för en liten stund sen käkat mat, blev fisk med potatis och kallsås.....MUMS! Så nu innan true talent och idol börjar så ska jag packa ner allt på tvhyllan i en kartong för att eventuellt slänga ut den snart ;D
Förövrigt idag har jag mått illa och inte varit på topp för att vandra ut men jag var ju tvungen så bara sätta sig på cykeln och trampa, dock kändes det kanska väl att jag dragit ner på cyklandet de senaste veckorna för fan vad svettigt det blev hem....haha.

Vi har också hittat en till lägenhet i ljura med bra hyra och på 4:e våningen! Dock utan hiss men är den fin och nåt för oss så ordnar det sig på nåt vis om vi nu får titta på den ;)
Så håll tummarna (y)