Stan med svärmor

Hej på er, idag har jag gjort stan osäker med min fina svärmor/Theos farmor :)
Vi gick runt i några butiken och fick hem Theos första par skor, jätte nöjd! Ska bara vänja honom vid dom och sen kan vi ut och promenera i vår :)
 
 
Fick även hem en ny body och ett par vantar till honom då de han hade var för små men nu har han ett par jätte mysiga vantar i flecee så tror inte han lär frysa i vår! :)
 
 
Sen så käkade vi lunch innan vi begav oss mot nyöppnade ohlssons tyger (tror de heter så) som precis hade premiär idag, kul och annorlunda butik för mig att gå in i men finns mycket fint och vi har lite planer framöver vad Monica ska få fixa ;)
Resten av dagen blir lugn, väntar på att Theo ska bli tröttare då han knappt sovit 30 minuter idag och jag ser på honom att han är trött och gnäller emallanåt.....återstår att se om han ämnar somna om en stund ;)
 

1 års kalas 16/3-2013

 
Tusen tack till alla som kom och firade Theodor och tack för de han fick! :)

Födelsedag och kalas

Vilka dagar de har varit, full rulle i övrigt men nu har vi ju också en 1 åring här hemma så allt går i 110 om dagarna...hehe :D
Men Theos födelsedag var mysig och lugn, vi gick till öf och lekte av oss och det uppskattade Theo då han också var på riktigt bra humör denna dag! Väl hemma kom momor och sen farbror Micke över för att säga grattis, när Ante kom hem från jobbet blev det paket öppning och utav oss fick Theo knoppussel, pinne att stapla ringar på, en leksaksratt till vagnen och en bil att stoppa formade klossar i. :)  (och så kläder av mormor ^^)
 
Nöjd kille! Torsdagen spenderades med att baka och fredagen lika så....tack mamma för all hjälp! :)
På lördagen vankades 1 års kalas så det var fullt hus här hemma, mycket folk och intryck för Theo men det gick super bra i våran lilla 2:a! Fika, tårta, presenter och en massa bus, Theo var nog nöjd med dagen och han tyckte tårta var gott....hehe så han gick på högvarv fram till han skulle sova på kvällen. ;)
Som tur va vaknade han bara till 1 gång och sov sen hela natten :)
Bilder från kalaset kommer i ett annat inlägg, nu ska jag slappa framför tvn och se om jag orkar med ett bildinlägg eller om jag fixar det imorgon :)