Gnäll

Hej på er! Känner att jag behöver uppdatera er lite och jag behöver skriva av mig....perfekt! Igår så var det fotografering på ÖF och det gick jätte bra, Theo var super duktig men dock ville han inte le när dom väl fotade...hehe men blir nog bra endå :)
Theo's lilla bästis Moa var också på ÖF och som vanligt hade dom kul tillsammans, finisar! På eftermiddagen kom Theo's farmor och farbror Stefan över på en liten fika, mysigt!
Idag så har jag umgåts med Linnéa och det får vi allt göra om, riktigt kul! :)
Både igår och idag så har Theo varit extremt gnällig på eftermiddagen/kvällen, ena stunden vill han vara hos mig och andra stunden hos Ante....blir aldrig nöjd då han inte heller vill vara på golvet eller i gåstolen. Phu så ikväll har han extremt trötta föräldrar men tror han är hård i magen så köpte hem katrinplommonpuré så hoppas han blir bättre imr! Mammas lilla pojke ♥
Nu så ska jag slappa lite innan sängen kallar och ladda inför att luncha med min sis Carro imr....har inte setts sen dopet så ska bli kul :)
 
Theo med sin farmor :)
 
Mamma älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå ♥
 
 
 

Ingen dator

Men vad har hänt....jag sitter knappt vid datorn längre och då blir det ju automatiskt att jag inte bloggar! Måste nog skaffa en mobil jag kan blogga ifrån eller iaf använda instagram på! Min mobil vill inte ta emot de programet men nu är det ju snart bara 1 månad kvar till jag kan skaffa en ny mobil....nedräkningen kan börja :D
Men helgen har förövrigt varit bra, Theo blev feberfri idag så vi går till ÖF imr och fotograferingen som är där...ska bli jätte kul och hoppas verkligen Theo är på bra humör och sammarbetsvillig så vi kan få en bra bild på vår prins :)
Eftersom Theo var bättre idag så åkte vi ner till stan och lunchade där men gick även runt lite i butikerna och köpte bla en ny Wii kontroll så vi kan spela mot varandra men även bunkrade upp lite från apoteket då Theo fortfarande är förkyld så näsdroppar och filter till nässugen fick följa med oss hem! Hoppas förkylningen också släpper snart, han hatar verkligen när vi torkar bort snor och ska jäklas med honom när det ska droppas och sugas i näsan....som tur va gör vi inte de så ofta men jag kan ju säga er att jag INTE är så populär just nu ;)
Den här veckan är det som sagt fotografering för Theo imr och på tisdag så ska jag träffa Linnéa för att umgås (Mickes flickv.) och på torsdag så blir det ÖF och efter lunch så hämtar jag garagenyckeln så då får vi hem bilen äntligen ;) Vinterdäck ska också på i helgen, nu är det kallt och isigt på vägarna så det är dags att dom kommer på så fort som möjligt...
Nu så blir det lite tv innan det är dags att sova, herrå :D
 

Sjukling

Hej på er, halva veckan har gått och jag har tagit en liten paus ifrån bloggen. Varit alldeles för trött för att ens tänka på att sätta mig ner och skriva ett inlägg till er men nu så känner jag att orken finns så vi kör :)
I måndags blev det ÖF, i tisdags tog jag mig iväg till gymmet.....måste verkligen bli bättre på de! Och igår så var vi på BVC och igår eftermiddag så slog bacillerna till. Theo är förkyld och har lite feber så lunchen med Carro blev inställd men även lilla Vilde mådde inte heller så bra, så vi bokar om lunchen till en annan dag. Min lilla plutt har varit på relativt gått humör och varit pigg men varit otroligt täppt och näsan har bara runnit, stackarn ♥
Hoppas han blir bättre till på måndag då det är fotografering på ÖF, håller tummarna! Har även haft mamma här på fika igår och idag, mysigt och de tyckte speciellt Theo....det är verkligen mormors pojke!
På BVC gick allt bra och allt såg bra ut på våran lilla pojke, vi har 10 kg och 74 cm av kärlek här hemma....stora killen :) ♥
Snart är det helg och imr hämtar Ante hem bilen över helgen, härligt! Vi kör på en storhandlig imr för första gången med egen bil och mamma följer med också :)
Ska nu ta och se Hela Sverige Bakar och bara njuta av lugnet innan nattens bravader drar igång, inte lätt att vara förkyld som bebis....önskar er en mysig torsdagskväll :)
 
P.S Snön visade sig för första gången denna säsong idag....mysigt men lite tidigt kan jag tycka!