God natt

Har nu sagt god natt till min lilla pojke så förhoppningsvis somnar han snart :)
Idag blev det som sagt en tripp till Media Markt och deras hemelektronikmässa, sjukt mycket folk! Vi hittade lite men dock ingen hemelektronik...hehe, bla köpte vi Breaking Dawn - part 1 :)
När vi kom hem har vi tagit det lugnt, vikt tvätt och lite sånt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske tar mig en tur ner till stan för att kolla på byxor till Theo och även kläder till mig. Senare på kvällen så blir det att se på majbrasan, redan siste April....tiden går så fort!

Uppdaterar jag inte imorrn så vill jag nu önska er en trevlig valborg! :)

Stress

Hej o hå!
Igår rullade dagen på i ett som sagt, blev lite stressigt på kvällen när vi kommit hem då vi skulle packa upp alla varor, laga mat och tvätta....+ att Theo låg och skrek. Men vi delade upp det, packade upp tillsammans och så lagade jag mat och Ante tog tag i tvätten, det kallar jag teamwork! :)
Tack Gisse för en trevlig dag, kul att ses och även träffa släkten! När någon fyller år så är det ju oftast födelsedagsbarnet som står i centrum men detta var nog ett undantag, Theo drog till sig mycket uppmärksamhet....hehe. Viste ibland inte vart han var, så mycket förflyttades han ;)
Idag så ska vi iväg till Media Markt en sväng med svärfar o hans fru, annars så blir det en lugn söndag med mina pojkar! Hoppas ni får en trevlig dag :)

Fira

Hejsan, denna ganska tidiga lördagsmorgon! Uppe med en son som inte ville somna om efter morgon ammningen men inte är han på bra humör heller, ligger nu på sin filt och gnäller/skriker....tror minsann han har lite ont i magen då han fiser till och från. Mammas lilla kille ♥
Igår blev det ingen update för att lusten inte fanns där men så kan det bli. Igår så rullade dagen på rätt bra, Ante slutade tidigt och var hemma redan vid 13.00, mamma kom förbi på en eftermiddagskaffe och framåt kvällen så kom Theo's farbror Micke hit för en filmkväll....kul! :)
Idag så kommer dagen gå i ett, efter lunch så ska vi iväg till Gisse som fyllde år i tisdags och fira henne och i eftermiddag/kväll ska vi åka och storhandla....behövs verkligen! Så vet ej om jag hinner uppdatera mer idag men återstår att se!

I torsdags så ringde jag församlingen och bokade dop, så den 7 Juli kl.11 ska Theo döpas! Ser verkligen fram emot det, inte för att vi är troende krista här hemma men både Ante och jag är döpta och så är det en fin grej att göra. Även fast jag bara funderade på namngivning ett tag men men :)
Jag fick en fråga angående våra dopplaner och helt ärligt så har vi inte så stora planer, ett vanligt dop med psalmer osv och en lätt och enkel mottagning efteråt med våra nära och kära :)

Nej nu ska jag ta hand om lillkillen innan dagen börjar rulla igång på allvar, hoppas ni får en härlig lördag!