Sitta

Han fick som han ville! Efter föräldragruppen så hade jag en tvärilsken son som troligen var super trött men försökte också sätta sig upp så väl hemma bytte vi. Så när jag skulle ut och hämta hans bitring som kommit lite senare så var han super nöjd, dock så halvligger han då jag fält ner den till halvliggande men det duger gott åt honom :)
För övrigt var föräldragruppen super mysig, alla har blivit så stora nu och även 2 nya bebisar var med i dag i samma ålder som Theo. Theo tyckte det var jätte spännande att se alla andra små bebisar, sötnos :)
På eftermiddagen dök Gisse upp så vi har umgåtts fram till ca 1 timma sen då hon åkte hem, tack för idag!
Ante är på bowlingen och jag har precis lagt Theo, nu blir det en lugn kväll :)

Kyckling

Igår blev det ett gympass på 45 min ca och det kändes jätte skönt! Ska försöka ta mig dit på lördag eller söndag också, måste verkligen komma igång!
Idag så har vi ju föräldragruppen utan Ante då han jobbar vid 13.15 men innan dess ska vi käka lunch. Theo sover nu så när han vaknar så ska han få smaka på kycklingpuré som jag stog och gjorde igår, hoppas han tycker om det :)

Angående sittdel på vagnen så ska vi avvakta lite, kör med liggdelen så länge Theo sammarbetar! Han klagar inte så jätte mycket men det kommer nog snart...hehe han vill så gärna se allt, lilla goding! :)
Tack för era erfarenheter och tips!

För övrigt så fick jag en ny kusin igår, min farbror Robert och hans fru Carro fick en liten pojke....stort grattis! Längtar till att få träffa honom ♥

Spontanrunda

Igår så kom mamma över på förmiddan och skulle hämta sin laddare som hon glömde i måndags och vi passade då på att ta en kopp kaffe och helt spontant 1 timme senare så tog vi bussen ner till city! Det blev en spontanrunda på stan och jag hittade 2 nya body's och 2 pyjamas till Theo, han fick även en mössa av sin mormor. Tack så mycket för en härlig dag mamma! :)
 
 
Kvällen blev lugn, Ante kom hem inte så långt efter mig och Theo och han ska jobba även på torsdag så det blir bara Theo och jag på föräldragruppen men det ska nog gå det också :)
Nu så är Ante och har en dubbel körlektion och sen ska han sitte lite på körskolan så när han kommer hem sen så sticker jag till gymmet, känner att jag har motivationen idag så hoppas inte den försvinner! 
Nu så har Theo för övrigt börja röra sig mer på golvet, han kan utan problem nu vända sig åt båda hållen och försöker ta sig framåt men kan just nu bara snurra runt och backa :)
Han har även börjar lyfta på huvudet när han ligger ner och vill gärna ta sig upp och han hatar att ligga i vagnen mestadels, har funderingar på att byta till sittdelen men vet inte om det är för tidigt. Så en fråga till andra föräldrar, när bytte ni till sittdel till era barn? Är det för tidigt att byta nu tror ni?
 
Grattis Carro på 18 årsdagen, hoppas du får världens bästa dag sis ♥