Seg början

Dagen har inte varit mer än seg men så är det när man mår som man mår! Men jag mår betydligt bättre nu, 2 alvedon mot huvudvärken som kom och ett varmt bad hjälpte ganska mycket! :)
Blev ingen promenad men har dock gått till lidl och tillbaka hem för att älsk ringde och fråga om jag ville ses en stund eftersom han skulle handla och såklart jag ville det! Så en kvart med min älskade gjorde mig genast på bättre humör :)
Och vi har inte fått svar angående lägenheten idag men vi håller tummarna (y)

Har börjat få ont i helgen under magen bla som typ mensvärk och det kan nog inte vara nåt annat än foglossning....härligt. Den har dock inte varit jobbig utan bara lätt smärta som jag kan hanskas med ;)
Så hoppas det inte blir värre, på ett tag iaf!

Nu så blir det en helt ointressant måndagskväll men ja det funkar det också!

opepp

Ja det gick en halvtimma och sen började hela skallen att snurra, är inte helt frisk än så blir att vila idag....med andra ord inte kolla efter fler jobb idag. Får fortsätta imorrn....
Hoppas jag blir bättre snart för tycker inte om att vara såhär hänging och dan, usch.
Håller iaf tummarna idag att allt ska gå bra nere på Ståhls, älsk ska dit efter jobbet med sina papper så hoppas vi får svar idag! Vore skönt att veta så man kan börja planera isf :)

Nej nu ska jag ta det lungt och den där promenaden är det ett stort frågetecken på just nu!

Ny vecka

Nu laddar jag om för en ny vecka, vaknade strax efter 9 och kände mig rätt ok. Huvudvärken borta men dock förkylningen kvar...aja hade inte räknat med att den skulle försvinna ;)
Är mer pigg idag så förhoppningsvis orkar jag söka lite jobb och kanske ta mig ut på en promenad i höstvädret, mina bröder har ju höstlov nu så känns lite i kroppen att varför har inte jag lov? men så är det!
Idag är också sista dagen i oktober, tycker oktober gått väldigt snabbt...tänk att vi snart går in i november och helt plötsligt är det bara drygt 1 månad kvar till jul! Gillar julen så för mig gör det ingenting :D
Nej nu ska jag försöka ta tag i saker och ting, bye!