Inte mycket

Känner lite att bloggen kommer i skymundan nu när det är så mycket annnat runt omkring oss såsom ÖF :)
De senaste dagarna har vi varit på stan 2 ggr, ena gången i tisdags med mamma och sen igår med min lilla familj, Theo har fått 2 nya pyjamasar, 2st strumpbyxor och 1 ny tröja med färgglada ränder o snobben! Annars lugna dagar och ÖF igår som vanligt varje torsdag, känns skönt att ha nåt att göra åtminstånde måndag o torsdag. :)
Idag har jag varit otroligt trött, fryst och haft huvudvärk...inte min dag alltså men fram mot eftermiddagen blev jag lite bättre. Vi tog tag i tvätten idag ist för i helgen och imorrn åker vi och handlar med Theos farfar och Nilla :)
Nu så ska jag snart sova tänkte jag, Theo hade svårt att sova ikväll så man vet aldrig om han vaknar senare i natt så behöver all sömn jag kan få ;)
Önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll!

Nu är det höst

Nu har hösten infunnit sig här i Norrköping på riktigt.....kallt, småruggigt i allmänt och löven ute börjar få färg....love it! Super mysigt verkligen men jag är så kall i vanliga fall så det gynnar inte mig direkt så raggsockor och varma tröjor på, och får nog även ta fram min höst o vinterjacka nu :)
Har inte bloggat sen i lördags men så kan det bli ibland, har inte hänt så mycket ändå så ni har inte missat något direkt. Lördagseftermiddagen kom mamma över på en fika och i samma veva kom Ante hem, tacomys lev det med en gnällig son men ja det är sånt man får ta. Söndagen bjöd på tvätttid så förmiddagen spenderades nere i tvättstugan, runt lunch åkte Ante ut med Isak och körde lite....är ju bara 6 dagar kvar nu till uppkörningen! Under tiden var Theo's farmor här en liten stund på fika :) Annars en lugn söndag, gjorde förövrigt stuvade makaroner för första gången och dom blev faktiskt goda....+ poäng till mig!
Igår var vi på ÖF och kom dit redan strax innan 9 och var där i ca 2 timmar, Theo sov inget innan ÖF eller under tiden vi var där så fort vi kom ut med vagnen när vi skulle gå så somnade han. Liten trötter ♥ Resten av måndagen var lugn, hade förbi Monica och Stefan en liten stund på eftermiddagen och Theo fick då två nya böcker av sin farmor....tack så mycket, uppskattas! :)
 
Idag vet jag inte vad som händer, har funderingar på att ta mig ner till stan eller nåt men får se....kanske bara tar en promenad istället :)
 
Har glömt att uppdatera om Theos utvekling så nu ska vi se....han går nu fram i gåstolen och älskar att ta sig fram till vår sorteringshörna för miljösoporna och rota där..hehe. Även att ta saker som ligger på vårat lilla bord är kul och attt slå på skrivaren trots att mamma säger nej ;)
Han kryper inte men har sin egna teknik att ta sig fram. Rulla runt, skjuta ifrån med fötterna....speciellt på rygg, sträcka sig efter allt och lite ålande. Det går framåt ♥ Ställer sig på alla fyra gör han också!
 
Theo för en stund sen :) 
 
 
Ledsen för ett konstigt och slarvigt inlägg men alltid nåt...hehe