Theos rum

Snart är det 1 månad kvar tills vi flyttar, så fort det gått sen vi fick lägenheten....vi har packat 2 kartonger så det är snart dags att börja tänka på det! Vi har inte så jätte mycket att packa ner, det är nog genomrensningen av småprylar och papper jag och Ante vill slippa....haha. Men snart har vi ingen undanflyckt längre då det kommer in någon annan i lägenheten efter oss ;)
Men tänkte visa er lite på vad jag eventuellt kommer köpa till Theos rum, ska bli så kul att inreda och förhoppningsvis kanske vi kan få tapetsera/måla om....inte för att jag tror de då jag inte kan görat själv men kanske kan be om hjälp ^^
Hur som helst så kommer ett smakprov här!
 


Finns mycket mer men detta är lite av mina planer, dessutom har han ett par krokar/klädhängare och en måttsticka han fick när han döptes.....kommer bli awesome! :D
Vad tror ni?

Sjukstuga

I helgen har vi haft sjukstuga, Theo har haft feber, hostar och snorar och i samband med allt så skulle Ante iväg i helgen så var själv med honom men fick hjälp av min underbara mamma som hjälpte mig så jag kunde tvätta, höll mig sällskap och så hade vi tacomys tillsammans som även Jocke var med på...super mysig lördag på alla sätt och vis ♥ Tack för all hjälp älskade mamma/mormor, vi älskar dig!
 
Lördagsmys på kvällen i min ensamhet! Dock ringde Ante lite senare ♥
 
För er som undrar så åkte Ante ner till Vimmerby lördag förmiddag för en bowlingcup och kom hem igår på dagen, så fick sova själv natten till söndagen men det gick bra.....jag som hatar att sova själv (Theo räknas inte här....hehe) ^^
Så igår när Ante kom hem så hade vi mys med pizza till oss och pannkakor till Theo, som vi saknat våran älskade sambo/pappa ♥
Idag är Theodor feberfri, varit sen igår kväll men ville se om febern kom tillbaka under natten men icke....så skönt! Idag blir vi hemma hur mycket jag än vill gå iväg till öf, är så rastlös efter helgen då vi inte var ute nåt, jag var ute allt som allt kanske 20 minuter under hela helgen.....men om vädret tillåter så går vi ut en stund lite senare idag :)
 
Morgonpuss.....mamma älskar dig min älskade son
 
Förövrigt ett stort grattis till min underbara och älskade vän Sofia Som blir 21 idag, grattis vännen! ♥
Och ett grattis till Theos farbror Daniel som blir 30! :)
Hoppas ni båda får en bra dag!

Aprilväder

Gud vilket aprilväder vi haft de senaste 2 veckorna, ena stunden sol och sen andra stunden regn....då är det vår! Sen att vi har mellan 10-15+ varje dag tackar jag inte nej till, behövs när det blåser så kallt ute som det gör idag :)
Helgen har varit lugn med kalas och familjedag, i lördags firade vi lillebror/morbror Joachim som blev 12 i fredags och det bjöds på mumsig smörgåstråta! Av oss fick han ett presentkort på GAME, hoppas han hittar nåt han tycker om :)
 
Theodor äter smörgåstårta :)
 
I söndags gick allt i ett, tvättade, diskade, bäddade rent sängarna och handlade....den som somnade sen var Theo...hehe på vägen hem i bilen däckade han och sov i drygt 2½ timma! Sen så blev det grillat till middag :)
Igår blev det öppna förskolan som vanligt och ja det kanske blir tjatigt att vi går dit flera gånger i veckan men det skiter jag i, Theo älskar att gå dit och vi får båda komma iväg och göra nåt vi tycker om...att för omväxlingsskull få prata med andra föräldrar och framförallt vuxna är jätte kul för min del! Så det kommer absolut bli lite tomt i höst när Theo börjar på förskolan men vi får ta oss dit när vi har tid helt enkelt....så lätt blir dom inte av med oss ;)
Idag så har det varit en lugn dag men vi har postat brev, handlat lite och sen varit hemma hos mamma/mormor på fika och bus.....sen på vägen hem så gungade vi lite innan det var dags att gå hem. Nu så sover Theo igen, han sov 1 timma i förmiddags så trodde inte han skulle sova mer idag men tackar för att han gör de, då slipper vi en övertrött kille ikväll :)
 
Farligt goda....mums!
 
Han har börjat komma in i dåliga rytmen igen då han vaknar mellan 5.30-6-00 vilket är jätte tröttsamt och jobbigt för mig, idag var jag som en zombie när jag klev upp....höll på att somna i soffan men frukost och en dusch piggade upp mig som tur va. Hoppas det bara är en period nu så att vi kan få sova lite längre sen!
 
Kram från en trött mamma!
 
Följer ni mig på instagram? Om inte så hittar ni mig där när jag inte bloggar, jag heter Emmaliiv :)