Ärtor

Hejsvejs!
Gårdagen gick i lugnets tecken fram till eftermiddagen då jag drog till gymmet och Gisse följde med hem när jag var färdig, alltid lika kul! Vi tog en promenad alla 3 + Theo på kvällen...super skönt! Fixade även puréer till Theo igår, blev ärt- & majspurée så han fick smaka på ärtor till lunch och ja inte så jätte gott om man går efter hans ansiktsuttryck ;)
Hehe men han vänjer sig förhoppningsvis, tänkte köra ärtor denna vecka och nästa vecka majs o sen tänkte jag göra morot-, potatis- o palsternackapurée så vi går sakta fram :)
Jag har nyss kommit hem efter en promenad till ica för att handla ersättning till Theo för att set var slut på lidl....där kostade den hela 7 kr mer, usch fy för olika priser. Hoppas verkligen lidl får in det i lagret snart...
Nu så sover Theo i vagnen, somnade sista biten hem så förhoppningsvis sover han en stund nu. Jag ska strax käka lunch men tänkte ta tag i disken först om Theo inte vaknar, behövs ska jag säga er! :3
Gick förövrigt med världens träningsvärk i låren idag, älskar att känna att det har tagit men vad det gör ont...hehe lite ovant då jag sällan får träningsvärk men ack så skönt det kan vara :D
 
Hoppas alla får en skön tisdag och sista Juli. för imorrn går vi över till Augusti....usch vad tiden går fort!

Ikea och ljungsbro

 
Hej på er!
Igår och idag har rullat på så bloggen har kommit i skymundan, funderade på att blogga igår men den sket sig men nu så :)
Igår så kom vi iväg mellan 10.00-10.30 redan för att storhandla med Antes mamma o Isak och efter vi varit hemma och lämnat varorna så drog vi alla till Ikea, strosa omkring där och fick hem det vi behövde så som barnstol, haklappar och lakan till Theo mm.
Här är ett ihopplock på det vi fick med oss hem igår!
 
På kvällen så tog vi det lugnt med tacosmys och grönsaksstavar m dip framför tv:n, älskar kvalitéts tid med min man ♥
Idag så tog jag och mina pojkar 1 timmas promenad på morgonen/förmiddan och fram mot lunchtid så drog vi iväg mot ljungsbro och Cloetta med Monica och Isak idag igen, vi skulle tagit det igår men dom hade stängt när vi kom dit.....riktigt surt så tidigt en lördag men men vi tog igen det idag :)
På eftermiddagen kom mamma över på en kopp kaffe och sen drog jag igång med dagens middag. Nu sover Theo och jag sitter o halvglor på It's Complicated på 3:an, bra film det där!
 
Hihi charmtroll :')

Rygg till mage

Dagen har rullat på som vanligt fast jag har varit mer igång idag med bla dammsugning, tvättstugan och pajbakning! Blev även en promenad idag också i solen men mina älskade grabbar, super mysigt :)
Idag så har Theo även vänt sig åt det motsatta hållet än i vanliga fall, från rygg till mage! Så stolt över honom, nu är det bara en tidsfråga innan han är över allt ^^♥
Imorrn ska vi storhandla och det blir även en tur till IKEA, skönt att komma iväg och göra något men vi väljer ju en dålig dag att göra detta på...ska bli super fint väder imorgon och vi planerar handling och sitta i en bil? ja det funkar det med :)

Nu så ska jag nog ta och lägga mig i vår nybäddade säng, god natt!