Onsdag

Änu en ny dag och nu har Ante varit ledig ca halva tiden av de 3 veckor han är hemma....varför ska tiden gå så fort? Aja bara att de till att njuta utav tiden vi har kvar innan vardagen kommer smygandes tillbaka ♥
Idag händer som sagt ingenting men har funderingar på att städa lite, ska ju endå städas till på lördag så kan ju lika gärna börja nu. I eftermiddag så ska Ante hämta sin cykel som nu är klar, får se om han blir nöjd då kedjan krånglade innan vi lämnade in den :)
Idag tyckte Theo att vi skulle gå upp vid 7 men jag lyckades ha kvar honom i sängen och halvsov till 8, gött de!

Ska se om jag senare idag kan få upp lite bilder från morsdag, tog en del bilder och vill ju självklart dela med mig utav dom :)
Hoppas alla får en fin onsdag!

Klänning

Idag har det varit rätt kyligt ute, blåst kallt och solen har varit framme till och från. Men det hindrade inte oss från att gå till Halvars och ta en glass och det gjorde vi med Micke :)
Sen så mötte vi upp Gisse och Patrik och dom följde med hem en stund på en kopp kaffe, alltid trevligt. Fram mot eftermiddagen så gick jag och Theo iväg för att hämta ut ett paket, hans dopklänning hade nämligen kommit med lite andra grejer som bla hörnskydd till bord och matskedar till Theo.
Vi valde att köpa en helt ny klänning för att vi ville ha en som vi kan ha till alla våra barn och som sen förhoppningsvis använder den till sina barn osv. :)Vi valde blått band men man fick även med rosa om man vill byta, jätte bra om ni frågar mig :)

Brist

Med brist på fantasi så blir det vitt...men endå en ny outfit på bloggen :)
Vad tycks!?