Promenad

Kom hem för en liten stund sen från Gisse, blev en mysig stund hemma hos henne och Theo tyckte det var riktigt intressant med 2 andra katter som var lite mer nyfikna på honom än katten här hemma ....mycket kul om ni frågar Theodor!
Blev att gå dit och hem som resulterade i en promenad på ca 1 tim och 15 min, känns bra i både kropp och själ och jag är mer motiverad än någonsin då jag passerade 70 på vågen nu i veckan :D
I lördags så blev det dop för lilla Joakim och jag gick på överskottsenergi i söndags då jag dammsugade och moppade golvet....även bakom soffan, tvättade gjorde vi också :)
I måndags så var vi på öf och igår var mamma här på en kopp kaffe och så pratade vi lite om lördagen, vi beger oss nämligen till ullared då så mamma ska ta Theo hela lördagen och natten till söndagen. Ska bli jätte intressant, skrämmande och spännande på samma gång då det är första gången vi lämnar bort Theo så länge men det ska nog gå bra bara jag slutar oroa mig och hönsa för mycket ^^

Hur gick det när ni lämnade bort era barn första gången en längre stund/över natten?
 
Nu ska jag njuta lite av lugnet innan yrvädret vaknar, han somnade i vagnen så får se när han behagar vakna :)
 
Charmtrollet käkar köttfärsås och spagetti i måndags ^^ ♥

11 månader

Nu så är det mindre än 1 månad kvar till våran älskade son fyller 1 år......helt sjukt vad tiden gått fort :)
Men denna månad har han böjat ta tag i talet mer och babblar på som bara den om dagarna och man förstår lite av de han försöker säga :)
Han har inte fokuserat så jätte mycket på att gå men han gör det dagligen mestadels men kryper också fortfarande, hans balans börjar bli betydligt bättre och går runt någonting när det ligger i vägen :)
Han klappar (gjort ca 2 mån), spelar på munnen, slår på knäna, dansar (dock gjort ett par månader) och skakar på huvudet (samma här). Han älskar musik och tar tillfället i akt att dansa och göra rörelser när det kommer en låt med gung ;)
Han börjar känna igen några låtar från bla öf med rörelser som han ibland är med och gör, jätte kul! :D
Han är fortfarande en matglad liten pojke med stor aptit när han väl vill men han haft en svacka de senaste dagarna då han knappt velat äta MEN anledningen såg vi igår.....tand nr 7 är påväg :)
Han tar varje tillfälle i akt att klättra i soffan och kan även gå ner själv, har också börjat lyssna när man säger åt han att sitta ner i soffan eller gå ner. Han har också (hör och häpna) börjat lämna katten ifred! Visst är hon intressant fortfarande, speciellt när hon ligger i Antes eller mitt knä eller när hon är uppe o går samt när hon äter men han har börjat visa respekt och ignonera henne helt enkelt. Så förhoppningsvis kan dom två komma bra överens snart :)
 
De var lite om vårat yrväder just nu, har jag missat nåt så uppdateras de ;)
Nästa gång blir han 1....sjuuuuukt!
 

En hjärtlig dag

Efter en till sjuk runda här hemma så är jag äntligen tillbaka på bloggen, en till omgång av magsjuka och hosta har vi haft...inget vidare men nu är vi friska men dock är Theo lite förkyld men annars mår vi betydligt mycket bättre :)
Annars dessa veckor har vi varit på öf, lekt och busat med Jenny och Moa, tittat på melodifestivalen, träffat mamma, Monica o Micke var här på mellomys i lördags :)
Ja lite allt möjlugt har vi ändå hunnit med trots sjukdomar, var även dopfest i söndags för barnen som döptes under 2012 och vi var med men vid fikat så spydde Theo så var bara att traska hem och i tisdags blev Ante och jag sjuka. Men dopfesten var förövrigt jätte mysig och Theodor fick hem sin dopängel :)
Har även hunnit med och bakat 2 omgångar med semlor, haha ja jag har en semeltokig sambo! Blev en satts förra veckan och en idag till alla ♥ dag / 4,5 års / förlovningspresent! Bla för att det inte blev nån semla för oss på självaste semeldagen.....så passade perfekt idag :)
 
 
Jo idag är det i all ära alla ♥ dag och hoppas alla oavsett om man är singel eller ej haft en bra dag :)
Ante och jag firar som jag skev tidigare 2 år som förlovade och 4,5 år tillsammans så han övarraskade mig med en liten present, tack älskade du! ♥
 
Parfym o shampo!
 
Theo har också (hör och häpna) blivit 11 månader, igår för att vara exakt.....mamma och pappas stora kille ♥
Ska försöka få in ett inlägg ikväll eller imr om hans utveckling denna månad :)
Imorrn går Ante tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma sen lunchtid i tisdags, och sen tar vi helg. Blir filmkväll med Micke och Linnéa imorgon och på lördag blir det dop för lilla Joakim (Theodors kusin) så blir nog en bra helg :)
Vad händer hos er?
 
Theodors ommöblering tidigare idag ;)