När ska de ge med sig?

Efter ett par veckor med extrem värme och klibbiga nätter så börjar jag faktiskt bli riktigt trött på de. Jag borde njuta och ja de gör jag då vintrarna här i Sverige är rätt långa men inombords lider jag och önskar att graderna kan sjunka till 20-23 med svala vindar....då kan jag riktigt njuta av sommaren! :)

Trots varma o torra dagar så tar vi oss igenom dom, hörde om ovädret som dragit över Sverige i helgen med blixtar o dunder men extrema skyfall.....som självklart inte nådde oss som jag hoppats men bättre lycka nästa gång ;)
I söndags var vi på på min minsta kusins dop ute i Tjällmo och förvisso skönt att solen lös o värmde men yrsel kom ganska fort tyvärr. Annars en jätte mysig dag och träffa släkten på min o Niclas sida, älskade familj! 
Adrian som lilla killen fick heta kom i Mars dagen innan Theodor fyllde 2 och var en riktig liten sötnos.....längtar bara ännu mera efter bebis nu, hehe :)

Avslagen preggo i soffan lördags kväll med bulan och så sambon som smitit från soffan vid detta tillfälle, bikinitopp och trosor är skönast just nu på kvällarna! ^^

Annars har vi det bra här hemma och det börjar närma sig Augusti som innebär Antes och min årsdag....hela 6 år tillsammans! Så då är väll planen en dejt på tu man hand som varje år bara vi två, jag längtar! :)
Sen så börjar Theodor dagis 19 Augusti, alltså om 3 veckor idag om jag inte räknat fel, Sommaren har gått fortare än trot, han har varit hemma med mig i 8 veckor redan!
Sista veckorna ska vi njuta innan vardagen drar igång och bebis sen kommer, vi håller också tummarna att Ante kan få ta ut semester vecka 33. Just nu osäkert då de är dåligt med folk men vi har hoppet kvar om att få sista lediga veckan tillsammans ♥

 

v. 29 (28+0)

(Ursäkta min sambos snygga shorts men jag orkade inte dra på mig tighta leggings i värmen men ska erkänna att detta blev minst lika varmt.....lever i mina 2 klänningar just nu när temperaturerna är som dom är!) ;)

Äntligen vecka 29 och tredje o sista triemestern är här! Lyckorus för i denna tropiska värme som Sverige fått så är de det enda positiva just nu, om dagarna är jag annars super varm, svettas och är till o från yr. Sen så känner jag av foglossningar när jag går upp och ner i trappan VARJE gång trots bälte så det lär jag nog få leva med till bebis kommer men annars har de lugnat sig lite tack o lov. Ryggontet har övergått till mestadels ont vid svanskotan och ner och imorrse var de ondare än någonsin så när jag somnade om när Ante gått till jobbet så hämtade jag ammningskudden och la den mellan benen och när jag vaknade lite senare så var värken borta! Helt otroligt att de funkar, behövde aldrig kudde med Theo men vet att de hjälpt många och från o med nu så sover jag med den och så hoppas vi att värken försvinner för gott nu :)
Bebis är nu ca 37 cm lång och väger ca 1.2 kg (gravid appen) ♥

Följer ni mig på instagram? Om inte så finns jag där under namnet Emmaliiv, bla la jag i veckan upp ett klipp med Theodor om bebis!  :)

Tankeställare

Varit rätt så passiv från bloggen dessa dagar och dels har vi haft fullt upp i helgen med kalas och en tripp till Cloetta butiken i Ljungsbro men också för att detta preggot är ovanligt trött och sliten av värmen.
Att värmen kommit och tagit oss med storm är ingen nyhet och att jag är varm och svettas mer än vanligt är inget nytt för min del men i söndags så fick jag mig en tankeställare som skrämde vettet ur mig, det rann vätska ner för benen och är man gravid så är ju de första man tänker på att vattnet har gått....fast de kändes inte som så då jag läst lite om de men man kan inte låta bli att tänka och få panik "Nej nej nej, minst 10 veckor för tidigt....nej nej nej"!
Pratar med Ante som lugnar mig och frågar om de luktar något och nej inte direkt så han trodde direkt att de var svett....jag som aldrig varit någon som svettats så de rinner tyckte bara de lät dumt till en början men de visade sig att han hade rätt då trosskyddet jag tog på mig var torrt efter ett tag. Men oavsett så slog de mig att h*n kan komma tidigare och inte efter BF som sin storebror, med Theodor hade vi allt klart när de var ca 1 månad kvar och efter de här känner jag bonadskänsla och vill börja ta upp säng, kläder och packa BB väskan redan nu fast jag bara är i vecka 28. Knäppt eller bara naturligt?
Det mest skrämmande var nog tanken att "Shit, vi ska bli 2 barns föräldrar!"....vilket vi redan vet och förbereder oss för men när något sånt händer ca 12 veckor före BF så är man mindre förberedd än vad jag trodde. Fast helt ärligt så tror jag inte vi kan bli mer förberedda än vi är och allra minst veta när den lilla i magen vill komma ut....
Oavsett vad folk tycker så ska jag börja ganska snart med att ta upp sängen och kläder iaf för min egen trygghetskänsla och veta att allt är förberett om h*n skulle vilja komma tidigare än beräknat!

Mycket tankar just nu och värmen som gör mig till zombie.....återkommer när orken faller på igen!