Snö?

Att vakna upp brevid sin finaste son som sover så djupt är underbart, men att sen smyga sig upp för att få lite egen tid innan han vaknar var inte lika underbart....det snöar! Ett stort skämt då man nu ställt in sig på våren....blä!
Idag så är Ante iväg på fotboll hela dagen och Theo & jag ska upp till min kära mor sen för lite påskmat då hon jobbar hela påskhelgen. Blir mysigt :)
Innan dess ska jag hinna fixa lite hemma, mata Theo och sen vandra iväg till hemköp för att köpa NT (om jag nu orkar i detta väder), för idag är vi med i tidningen vid nyfödda! Även på nätet för er som ej har tidningen och då kan ni klicka HÄR! (välj sen på kategori: FÖDDA)

Nu ska jag se om jag kan få käka frukost i lugn och ro innan han vaknar....återstår att se. Hoppas ni får en härlig lördag....trotts snön på vissa håll i landet :)

Inte världens bästa bild men här är nya soffan! Nytt bord ska skaffas så småning om :)

Helt fel...

Kunde dagen börja sämre? Skulle nog inte tro det....för 2-3 dagar sen så beställde jag och Ante refill till blöjhinken och en bärsele till Theo som kom idag på posten MEN inte här i stan. Den är levererad till ICA i skärblacka, hur surt är inte det?! Blev lagom förbannad då jag ville hämta ut det idag men efter jag lugnat mig så mailade jag posten angående felet, hoppas dom fixar det för jag har ingen möjlighet att ta mig ut till skärblacka och hämtat! suuuck....
Aja sluta sura och dra på smilet....eller? Jag får försöka, är förövrigt inte på bra humör idag och vill bara dra täcket över huvet men men that's life.

Bild på soffan kommer, när jag har tid och lust.....hoppas ni får er bra fredag!

HC

Har precis kommit hem efter en tripp till HC med min kära mor, kul att komma iväg lite och tack för sällskapet mamma! Får vi göra om fler gånger :)
Innan vi åkte iväg så anlände soffan så den är här men ej upppackad men det får Ante ta sen när han kommer hem. Nu så börjar Theo vakna till liv efter att ha sovit hela tiden då vi varit ute och nu 10 min här hemma, så blir att amma honom innan andra sysslor ska göras.  Vad gör ni idag? :)

Bild på soffan kommer när den är på plats!