Tankar kring förlossningen

Hej på er godingar!
Har för snart en timma sen lämnat Theo på dagis och idag gick lämningen felfritt vilket käns jätte bra, han får nu vara frisk och leka o de gör ett yrväder som honom gott! :)
Idag är de 16 dagar kvar till dagen D, dagen vi beräknas att bli 5 i familjen. Ett fåtal föds på den dagen så inget jag syltat in mig på, räknar med att gå över men hoppas ändå att den lilla vill komma tidigare.....♥
Senaste dagarna har jag haft mycket tankar kring förlossningen och framför allt tiden efteråt, vi hoppas självklart på en felfri förlossning med en frisk bebis men man vet ju aldrig och jag har ställt in mig på att åka hem efter 6 timmar! Många i min närhet vet att jag inte gillar sjukhus och att veta att jag ska vara där ger mig rysningar och illamående, min största skräck är att föda på eftermiddagen/kvällen då jag högst troligen inte får åka hem förens dagen därpå och eftersom Ante ska hem till Theo så får jag vara kvar själv. Och nu undrar ni säkert varför han åker hem på natten om de nu blir så jo för dels att vi har ett barn sen innan som behöver sina föräldrar oavsett om vi har en nyfödd och sen så avskyr Ante sängen han fick sova på när Theodor kom att han hellre åker hem och sover och kommer så tidigt han kan dagen därpå för att hämta oss.Jag förstår honom för den var inte skön och sen så behöver Theo sin pappa även fast vi vet att han klarar sig utan oss också.
Så mycket tankar surrar runt i huvudet just nu och egentligen vill jag bara ha de överstökat nu för tyvärr blir jag stressad av tanken att sova kvar själv.....kommer bebis på natten/morgonen är de annorlunda då jag förhoppningsvis får åka hem samma dag men ovissheten är jobbig. Så snälla bebis....kom snart ♥

 

v.38 (37+0)

 
Med 20 dagar kvar till BF går jag nu in i vecka 38 och räknas därmed som fullgången....alltså vill bebis komma nu så förhindras det inte. Skrämmande men så otroligt skönt på samma gång. Har haft ont sen igår kväll med molande värk som bara ligger och smärtar men tycks inte bli mer, idag har jag ont i bäcken när jag går och ska resa mig upp samt extremt ont i ryggen....inte min dag idag med andra ord!
Annars är det som vanligt med lite sammandragningar emellanåt och halsbränna men till skillnad från graviditeten med Theo har jag klarat mig ganska bra från den tack o lov! Om dagarna är jag tröttare och vilar minst en gång för att orka, annars är jag riktigt trött på kvällen sen. 
Nu räknar vi ner och om mindre än 3 veckor beräknas du komma ♥

1 kopp om dagen....

Hej på er! Nu är hösten här på riktigt då helgen varit riktigt trist med gråmulet och regn fram till igår, men nu är de sol, kyligt och bara härligt! :)
Dagarna går riktigt segt nu men när man väntar på något gott....ja då brukar inte tiden rusa iväg direkt. Är idag i v. 36+4 och så sent som igår började jag med hallonbladste som jag hört ska vara bra då den förbereder och stärker livmodern inför förlossningen samt hjälper till med läkningen efteråt och minskar blödningen. Eftersom jag hade en "Vanlig förlossning" förra gången utan te så länkte jag att de kan vara kul att testa och se om de blir någon skillnad. Så börjar med en kopp om dagen nu i ett par dagar/en vecka och går sedan upp till 2 och sen 3.....spännande ska de bli! :)


I övrigt lämnade jag en ledsen kille på dagis idag som inte ville att mamma skulle gå, skär i hjärtat och de var smärtsamt att gå fast jag vet att han kommer ha världens bästa dag då han pratat om dagis hela morgonen! 
Men han har varit på dagis sammanlagt 2 veckor sen han började i Augusti och ja de blir jobbigt för honom att vara hemma varannan vecka för att han blivit sjuk och sen komma tillbaka....så nu hoppas jag att han får vara frisk länge nu! ♥

Våran duktiga kille....3 års pussel ;) <3