Handla

 Nu är månadens storhandling klar och även det som behövs till baket i veckan till dopet är inhandlat...bara en enstaka sak kvar! Efter handlingen och då vi lämpat av varorna hemma så drog vi oss till Media Markt med Svärmor o Micke och sen käkade vi på MAX :)
Har nu på kvällen tvättat och haft en skrikig kille, otroligt varmt här hemma trotts att vi har öppet...phu! Så ikväll somnade han strax innan kl.22, mammas hjärta ♥
Imr väntar gymmet, var där igår så blir en sväng ner dit imr igen... :)
 
Ska snart sova tänkte jag, rätt trött så god natt på er!

kl.6.....

Det har blivit Theo's nya tid att vakna, han har ändrat sina vanor rätt mycket på den fronten....förut kunde han vakna mellan 7-9 men inte längre och det känns i kroppen ska jag säga er! Så igår gick jag och la mig ca 30-45 min tidigare och tro det eller ej men var betydligt piggare idag! Tänk var en halvtimma kan göra för skillnad :))
Nu så sover han så sött i sin säng så får se när han vaknar igen, gav mig lite egentid på dagen...skööönt!
Idag lyser solen över oss precis som den gjorde igår, förövrigt så blir det gymmet idag då huvudvärken från helvetet satte stopp för det igår....därav inget bloggande.
Ska se också om jag kan lägga in lite bilder från bla besöket hos gamelmormor o morfar och promenaden med Theo igår, är sjukt dålig på de men ska försöka bättra mig :)

Hoppas alla får en skön fredag och en härlig helg, här hemma ska vi njuta av att hela familjen är hemma, tvätta och storhandla i helgen! Vad ska ni hitta på? =)

F-kassan

Hej på er! Blev inget f-kassan igår utan idag istället. Så nu är allt fixat :)
Blev även en sväng i city och hittade bla en termosmugg till mig på rean som jag kan ha kaffe i....har velat ha en lääänge. Även en ny tröja och ett par shorts till Theo då de han har börjar bli för små :)
Så istället för allt detta igår så tog vi oss iväg till min gamelmormor o morfar tillsammans med mamma o Jocke, super mysigt!
På eftermiddan/kvällen så drog jag o mamma till gymmet :)

Idag har solen förövrigt lyst över oss med en del moln, dock har det blåst kallt. Men skönt :)
 
Detta inlägg blev rörigt men hoppas ni förstår ^^