Feber

Gud va kul att besökare antalet har börjat öka, ni får gärna slänga in lite kommentarer också :))
Idag är jag hemma med Theodor som igår eftermiddag fick feber, inte så konstigt att han var trött och gnällig efter dagis...så idag myser vi för fullt fast han har piggnat till rätt bra nu så de är iofs skönt och så hoppas vi febern vill ge med sig snart :)

Febrig och hängig kille i morrse :/ ♥

 
 Hoppas ni alla andra har en bra dag och får en fin valborg :)

Försommar i April!

Vilket väder det har bjudits på den senaste veckan, helt underbart! Och bara igår så var de varmaste dagen här i stan på över 20+ :D
Ska bli varmt idag också men sen så ska de tydligen bli mildare men vem förvånas....alltid till valborg om jag inte minns fel så är de skitväder. Oavsett så har vi njutit för fullt av värmen i helgen, i lördags var vi ute på gården och fika samt lekte i 3 timmar! Ojojoj vad trött Theo var efter de, somnade på knappt en minut efter han satte sig i soffan ;)
I söndags blev de också ute lek och efter lunch gick vi hem till hans farmor ett par timmar och njöt av vädret, så skönt att man känner att sommaren är påväg :)

Nu är lilleman på dagis och jag samt Elvira njuter av tystnaden här hemma och de behövs då Theo kom in vid 4 imorrse pigg och glad.....= trötta föräldrar! Så för den sakens skull får dagen gå fort så vi får lägga oss och sova igen för mitt huvud är inte med idag ;)


Lite bilder från helgen som gått, ni anar inte hur mycket vi saknade Andreas men vi har haft de okej ändå och vi får ta igen helgen som kommer! Men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag INTE krama ihjäl honom i söndagskväll....att man kan sakna en människa så mycket! Min andra halva, min själsfrände ♥

15+1

Igår så gick jag in i v 16 men orkade inte ta någon bild eller skriva men jag ska försöka hålla igång graviditeten som jag gjorde med Theodor och uppdatera varje vecka m magbild och hur jag mår :)
Så bild togs nyss, 15+ 1!

 
Vecka 16 är varmt välkommen och magen bara växer just nu för varje vecka, letar för fullt efter mina mamma byxor då jag snart inte kommer kunna knäppa mina vanliga! Har för mig att jag sparade dom men får ta och leta i källaren i fall jag lagt dom där, annars får jag köpa nya! Där emot hade lidl nu i veckan mamma kläder och köpte ett par leggings som jag förhoppningsvis kommer använda flitigt i sommar :)
Annars förutom att magen växer sakta men säkert så mår jag bra, halsbränna till och från men annars är jag mestadels på topp förutom att jag är trött....men mycket har tyvärr med Theodors tidiga mornar att göra! 
Vi båda hoppas på att han ska sluta komma in vid 4 som har gör dom flesta mornar nu.
Sen så kände jag den första sparken från bebis nu i veckan, inte en rejäl kick men så pass att jag kände den mer än de fladdrande rörelserna tidigare :') 

I övrigt är de ju helg nu men en helg vi får spendera utan våran älskade pappa/sambo då han för snart en timme sedan åkte iväg på de årliga KM:et i Vimmerby med bowlingen och kommer hem i morgon. Vi får underhålla oss utan honom och just nu är planen att gå ut i solen efter lunch m lite fika och massa ute lek :)
I eftermiddag/kväll kommer mamma, Ubbe och Jocke till oss för att grilla och umgås!

Önskar er alla en toppen helg och hoppas ni får massa sol på er :)

Mammas stora kille ♥