Fullt upp!

Denna vecka har de bakats bullar och 3 soreters kakor som ska serveras på Theodors kalas imorgon, gjort en tårtbotten och ska fixa den andra efter middagen! Theodor är helt extas eftersom han vet att de ska bli tårta och kakor imorgon, haha och nej vi proppar inte i honom annars så måste ju vara anledningen varför han längtar....godare och roligare att äta ju mer sällan de blir :)
Annars fick Theodor en  fin dag igår och var nöjd med sina presenter han fick från oss, som sagt har han fått en springcykel men också igår ett stort flygplan, bräde m hammare från Brio, fingerfärg och pussel! Glad kille ger glada föräldrar :)
 
Nej nu ska jag fixa iording tacosmyset, ha de bra alla! :)
 
 

2 års dagen!

Idag är de inte vilken dag som helst utan Theodors 2 års dag! 
Kan knappt förstå att min lilla plutt blir 2 år, känns ju inte alls länge sedan han var en liten bebis! Nu är han på förskolan och busar, han skulle få bli firad där och de tycker jag är kul att dom gör för barnen! :)
I eftermiddag när Ante kommit hem så ska vi fira honom med paket och fika o sen så blir de en av hans favorit rätter till middag....nämligen lasange :)

I övrigt är han så full av liv och på 2 års kontrollen i måndags var han hela 93 cm lång och väger 15.3 kg, en stor 2 åring har vi minnsan! Han ska gärna vara med när vi gör något och testar sina föräldrar till gränsen MEN som vi älskar honom. Ren glädje och kärlek kommer från det busfröt och vi är extremt stolta att vara just hans föräldrar ♥
 
I helgen fick han en tidig present av oss, en springcykel som genast skulle testas! Men han gav upp efter 5 minuter, hehe. Det blir att öva öva öva nu i vår och så fixar han de galant sen :D (självklart blev de bilar på!)
 

Grattis busunge på din dag, älskar dig till rymden och tillbaka igen tusen gången om ♥