Vår!

Nu är våren här utan tvekan, solensken i veckan och + graderna stiger för varje vecka....äntligen!

I veckan som gått har de rullat på som vanligt med dagis, jobb och lugn mysig helg. Har blivit en sväng till öf 2 gången denna vecka då vi tog ledigt från dagis igår och gick dit för att busa och sjunga istället :)
Imorogn är de påskafton och vi ska fira med mamma o co + fira min lillebror som fyller 13....fatta hela 13 ÅR! Känns ju inte alls länge sedan har var en liten plutt ;)
Idag är de regn och mulet så planen är att utnyttja de och städa o plocka lite här hemma, de behövs verkligen då tröttheten tagit ut sin rätt och jag knappt orkat något på dagarna och Ante lika så efter jobbet. Theodor har nämligen har en lång period då han vaknat allt mellan 3.30-6.00, jätte jobbigt då man vissa nätter inte får någon sömn alls +  graviditeten på de. Så för lite drygt en månad sen så slutatde vi med sovstunden för Theodor på dagen för de funkade verkligen inte, innan dess så kunde han vakna kl 3 och vara hur pigg som helst så var inget svårt beslut men efter beslutet kom hans jobbiga sovvanor men vi har alla överlevt än så länge och vi kämpar på.
Vet ju att barn mellan 2-3 år kan få svårt att sova pga utveckling och tankar som rullar i huvudet på dom...så någon gång ger det ju med sig :)

Annars mår vi bra, njuter för fullt av våren och tiden med Theo innan bebis anländer :)♥
Vad händer hos er i påsk? :)

Glass i solskenet! ♥

I övrigt går jag in i v. 15 idag (14+0) ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: