Tankeställare

Varit rätt så passiv från bloggen dessa dagar och dels har vi haft fullt upp i helgen med kalas och en tripp till Cloetta butiken i Ljungsbro men också för att detta preggot är ovanligt trött och sliten av värmen.
Att värmen kommit och tagit oss med storm är ingen nyhet och att jag är varm och svettas mer än vanligt är inget nytt för min del men i söndags så fick jag mig en tankeställare som skrämde vettet ur mig, det rann vätska ner för benen och är man gravid så är ju de första man tänker på att vattnet har gått....fast de kändes inte som så då jag läst lite om de men man kan inte låta bli att tänka och få panik "Nej nej nej, minst 10 veckor för tidigt....nej nej nej"!
Pratar med Ante som lugnar mig och frågar om de luktar något och nej inte direkt så han trodde direkt att de var svett....jag som aldrig varit någon som svettats så de rinner tyckte bara de lät dumt till en början men de visade sig att han hade rätt då trosskyddet jag tog på mig var torrt efter ett tag. Men oavsett så slog de mig att h*n kan komma tidigare och inte efter BF som sin storebror, med Theodor hade vi allt klart när de var ca 1 månad kvar och efter de här känner jag bonadskänsla och vill börja ta upp säng, kläder och packa BB väskan redan nu fast jag bara är i vecka 28. Knäppt eller bara naturligt?
Det mest skrämmande var nog tanken att "Shit, vi ska bli 2 barns föräldrar!"....vilket vi redan vet och förbereder oss för men när något sånt händer ca 12 veckor före BF så är man mindre förberedd än vad jag trodde. Fast helt ärligt så tror jag inte vi kan bli mer förberedda än vi är och allra minst veta när den lilla i magen vill komma ut....
Oavsett vad folk tycker så ska jag börja ganska snart med att ta upp sängen och kläder iaf för min egen trygghetskänsla och veta att allt är förberett om h*n skulle vilja komma tidigare än beräknat!

Mycket tankar just nu och värmen som gör mig till zombie.....återkommer när orken faller på igen!
Johanna
2014-07-29 @ 22:01:09
URL: http://www.smastadsfrun.se

Min son är född i v 29. När vi kom hem efter några månader på sjukhus var jag ganska tacksam att jag "boat" tidigt. Allt var egentligen klart förutom några småsaker som familjen fick hjälpa till med.

Så, klart du ska ordna med säng och sånt. Om inget annat är det mysigt.

Stort lycka till med bebisen i magen !
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: