v.28 (27+0)


Det finns hopp, välkommen vecka 28! Nu är de inte långt kvar tills jag går in i tredje och sista triemestern och det känns helt fantastiskt att vi kommit såhär långt! Men trots redan vecka 28 så känns de som en evighet till BF och sedan förlossningen eftersom bebis kan komma innan och efter beräknad förlossning.
Det är sommar och det är varmt så inget nytt med andra ord men foglossningen jag hade igår kväll var de värsta hitills, jag hade så fruktansvärt ont i höften, bäcken och rygg att jag var tvungen att sitta ner så fort jag gick en liten bit i lägenheten. Sjukt frustrerande och inte nog med de så hade bebis gympa i samband med de och fick in några bra träffar på höften.....just då önskade jag att allt var slut och bebis var ute!
Tack o lov släppte allt utom ryggen fram mot senare på kvällen innan vi skulle sova så kunde somna iaf utan problem bara jag låg rätt för ryggen och just nu ligger jag bäst halvt liggandes åt sidan, svårt o förklara men hoppas ni fattar ändå! ;)
Annars mår jag bra förutom ryggont och foglossningar! Började känna att magen stramade och spände redan i v.24-25 men nu har de kännts av ordentligt och de stramar och spänner riktigt ordentligt ibland och jag märker på bebis rörelser att de börjar bli lite trångt där inne då de blir allt mer tydliga på utsidan av kroppen.
Usch vad jag grämmer mig men många som jag vet att en graviditet inte är en dans på rosor alla gånger ;)


Passade på att fota framifrån i spegeln och ser nu att jag börjar få bristningar under naveln snett till höger på bild, slarvat med oljan jag fick med loppi blogbag men ska från o med nu försöka komma ihåg varje kväll så kanske jag slipper de värsta....fast oavsett är de ett minne från att bebis bott i magen ♥
Maria
2014-07-23 @ 17:49:33
URL: http://fashionstars.blogg.se

skönt att närma sig vecka 30 :)
och det blev en Emmaljunga nitro för oss som precis som brio smile hade allt vi söker i en vagn :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: